Werken bij de Gemeente Utrecht

De gemeente Utrecht is een grote organisatie en bestaat uit verschillende organisatieonderdelen. Daarbij hoort een organisatiestructuur. Werken bij de gemeente kan dus op veel vakgebieden. Op onze pagina met Vakgebieden vind je meer informatie over de verschillende vakgebieden en kun je verhalen lezen van onze collega’s.

Waar we werken

Ons opvallende en moderne stadskantoor staat direct naast station Utrecht Centraal. Dit is de centrale plek waar we inwoners snel helpen. En het is de plek waar jij lekker kunt werken en collega’s kunt ontmoeten. Tenminste, als je niet thuiswerkt. Natuurlijk zijn ook veel collega’s duidelijk zichtbaar in de stad. Denk aan de boa’s en de mannen en vrouwen van de groenvoorziening en afvalverwerking. Anderen werken op verschillende locaties in Utrecht. Zoals bij de zwembaden, de wijkbureaus, de centra voor Jeugd en Gezin of Stadsbedrijven. In totaal zijn we met ruim 5.000 collega’s. Hierdoor hebben we een groot netwerk. In de organisatie, in de stad en op nationaal en internationaal niveau. Die omvang maakt het mogelijk om écht verschil te maken in Utrecht.

Diversiteit als kracht

We bieden ruimte aan iedereen, met talent als basis en diversiteit als kracht. Je krijgt de ruimte om je talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Er zijn volop kansen. Het is aan jou om ze te pakken. Iedereen is welkom in Utrecht. 

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Gemeente Utrecht?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Stadsplateau 1
3521 AZ Utrecht
Nederland

Contact en website

recruitment@utrecht.nl

+31 14030

Werken-bij-site

Vacatures bij Gemeente Utrecht

Bekijk hieronder de vacatures die bij Gemeente Utrecht worden aangeboden

Gemeente Utrecht
Max. 5.564
Medior
Utrecht