logo

Strategisch Adviseur Samenwerkingsverband - Provincie Flevoland


Zwolle -
Wil jij namens Provincie Flevoland deelnemen aan het Samenwerkingsverband Regio Zwolle? En wil jij samen met de partners van dit Samenwerkingsverband de projecten ontwikkelen. Zoek jij graag de verbinding, ben jij actiegericht en wil jij opgaven realiseren en afronden?


Strategisch Adviseur Samenwerkingsverband

Regio Zwolle

24 uur | Zwolle

Wil jij namens Provincie Flevoland deelnemen aan het Samenwerkingsverband Regio Zwolle? En wil jij samen met de partners van dit Samenwerkingsverband de projecten ontwikkelen. En voor de projecten de samenwerking opzoeken met o.a. het bedrijfsleven en de maatschappelijke partners in de regio? Zoek jij graag de verbinding, ben jij actiegericht en wil jij opgaven realiseren en afronden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

De provincie Flevoland gaat actiever deelnemen aan het Samenwerkingsverband Regio Zwolle. Dit Samenwerkingsverband Regio Zwolle draagt bij aan onze inhoudelijke doelstellingen op het gebied van economie, wonen en infrastructuur. Samenwerking raakt aan onze principes, zoals elkaar versterken, wederkerigheid en een grotere zichtbaarheid. Een actievere rol van onze provincie in de regio Zwolle biedt meer mogelijkheden om inhoud te geven aan onze schakelfunctie. Flevoland is de enige overheid die zowel in de MRA, als in de Regio Zwolle vertegenwoordigd kan zijn.

Je komt in dienst bij de provincie Flevoland en wordt gedetacheerd bij bureau Regio Zwolle. De functie is opgenomen binnen de formatie van de eenheid Bestuur, die bestaat uit 32 enthousiaste professionals. Professionals die zowel de organisatie en het college van gedeputeerde staten in brede zin ondersteunen en adviseren. Daarnaast houdt je nauw inhoudelijk contact met de collega’s van de afdeling Strategie en Beleid. En je onderhoudt contact met de collega’s van de gemeenten Dronten, Urk en Noordoostpolder. Via deze link vind je meer informatie over Regio Zwolle.

Jouw toekomstige baan als Strategisch Adviseur Samenwerkingsverband Regio Zwolle?

Samen met andere medewerkers van de provincie Flevoland en medewerkers van de gemeenten Urk, Noordoostpolder en Dronten lever jij een inhoudelijke bijdrage aan Regio Zwolle. Jij wordt ónze vrouw of man in Regio Zwolle. Samen met de medewerkers van het netwerkbureau Regio Zwolle en in nauw contact met medewerkers van de provincie Flevoland werk jij mee aan de uitvoering van het strategische investerings- en ontwikkelprogramma. Daarin zijn diverse projecten geformuleerd die de Regio Zwolle samen met de samenleving (maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven) wil gaan uitvoeren.

Jij wordt met name ingezet op het gebied van (kennis)economie en wonen. Per opgave moeten herkenbare en meetbare doelen worden geformuleerd. Ook moet nog duidelijker worden welke inzet iedere deelnemer kan leveren en hoe ze zich hieraan committeren. Jij zorgt er, samen met het team, voor dat men zich vooraf expliciet uitspreekt, commitment uit ten aanzien van het gezamenlijk programma en hun eigen inzet daarbij.

Je bent een doener die de theorie om weet te zetten naar de praktijk. Zo kun je helpen bij het ontwikkelen of doorgronden van nieuwe verdienmodellen. Daarvoor ga je actief op zoek naar partners in de samenleving en in het bedrijfsleven. Je weet anderen te enthousiasmeren en te stimuleren om een bijdrage te leveren. Je hebt oog en oor voor kansen die zich voordoen (landelijk en regionaal). Je bent creatief en durft nieuwe paden te bewandelen. En je kent het politiek-bestuurlijke speelveld. Kortom, je bent een schaap met vijf poten.

Wat breng je mee?

Je kunt businesscases doorgronden en je kunt deze verder uitwerken zodat ze uitgevoerd kunnen worden. Ook ben je een alliantiemakelaar en zoek jij naar partners of partijen die uitvoeringskracht kunnen geven aan de investeringsagenda van het Samenwerkingsverband Regio Zwolle. Je werkt vanuit een open vizier. Bovendien stel je het regionale aspect voorop. Je bent iemand die voor het geheel gaat en niet voor deelbelangen. Verder heb je:

  • Een afgeronde opleiding op HBO-/WO niveau en bij voorkeur richting economie;
  • Ruime werkervaring in het economisch werkveld en met (regionale) samenwerking;
  • Ervaring en/of gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Als persoon ben jij:

  • Een verbinder:
  • Actiegericht;
  • Een aanjager;
  • Goed in staat opgaven af te ronden.

Wat bieden wij jou?

De Provincie Flevoland geeft (nieuwe) medewerkers de ruimte om te groeien, om zichzelf te zijn en een kwalitatieve bijdrage te leveren. Binnen een omgeving waar je een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de uitdagende opgaves van Flevoland. Daarnaast bieden we jou:

  • Een salaris van minimaal € 4.094,77 en maximaal € 5.827,98 (schaal 12) bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van jouw ervaring en opleidingsniveau;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een Individueel Keuze Budget van ruim 22% boven op je maandelijkse salaris. Daarmee kun je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kopen. Ook krijg je een goede pensioenregeling, een laptop van de zaak en een NS Business Card;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 5.000;
  • Een dienstverband voor 2 jaar op basis van 0,6 fte (24 uur per week);
  • Jouw werkplek is gevestigd in het Stadhuis van Zwolle. Dit is op ca. 10 minuten lopen van station Zwolle. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis te werken met bijbehorende (ergonomische) thuiswerkmiddelen.

Meer informatie en reageren

Wil jij je talenten graag inzetten bij provincie Flevoland? Reageer dan zsm via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Georgia de Poorter, Beleidsadviseur Kwaliteit Openbaar Bestuur, via georgia.depoorter@flevoland.nl.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Locatie:
Zwolle
Meer informatie:

Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Georgia de Poorter, Beleidsadviseur Kwaliteit Openbaar Bestuur, via georgia.depoorter@flevoland.nl.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Strategisch Adviseur Samenwerkingsverband bij Provincie Flevoland in Zwolle inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 10-1-2022 10:27:54